Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Tuesday, 25 August 2015

Daily Ward Charges

Assalammualaikum,

Ini adalah pengalaman kedua aku bersalin kat hospital kerajaan. So far so good. Everything okay. Dapat doktor bagus & nurse bagus.

To new mommies yang nak tau berapa rate duduk kat hospital kerajaan ni.. aku nak share kos bilik (list as per February 2015-Hospital Sultanah Aminah Johor Bahru)



Aku punya rate lain sebab aku duduk kat 3rd class. Aku nak duduk kat 1st class tak dapat sebab full house. Takpe la..3rd class pun okay sangat da..Murah pun murah..

Dhian Izzayra Binti Zambre

Assalammualaikum..

My second baby..fresh from oven..hahaha miss this moment. she already 7 months old now. Be a good girl ya my sweet little pumpkin!








love,

Monday, 20 October 2014

28 weeks

Assalammualaikum,


fuhhh.. I'm 28 weeks already!! Preparation dah 80% done. 
Kali ni tak tahu baby nak keluar minggu ke berapa..
Kalau ikut zaeem.. 40 weeks 1 day da keluar da..
Harap-harap takde la awal sangat..dan tak la lambat sangat..

Pssst...Badan aku dah macam badak daah.. Beli jubah semua tak boleh pakai..
certain jubah je yang boleh pakai..
Stress ni!!!
Tak sabar dah nak bersalin.. nak berpantang duduk kat kampung..