Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 29 July 2011

Salam Ramadhan!

Assalammualaikum..

Salam Ramadhan! Selamat menyambut ketibaan bulan Ramadhan & Selamat Berpuasa.
Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya.


p/s: Hopefully puasa kali ni tak banyak 'lubang'..

Thursday, 21 July 2011

Surprise From Besties!

Hye!


Thanks pada semua yang wish besday aku hari ni.
especially to myDear, Besties,member2 fesbuk, rakan2 opis, rakan2 skola, kolej..
Tanpa anda siapa la saya..
wah ko..statement macam artis!
 Tapi ada satu surprise yang aku dapat pagi tadi..Special from My Besties..Feza..
Terkejut sangat2..tak sangka boleh dapat bunga.. 
*suke suke suke*
Rasa terharu sangat n suke sampai nak lompat2..
Tapi tak boleh la nak lompat2 sebab pakai baju kurung..tak senonoh plak kan?

Thanks for the great wishes!


Beauty, Lovely Rose




Sejak 2 menjak ni..aku sangat obses dengan kaler purple..
mungkin sumpahan sebab dulu kutuk mak n adik sendiri yang suke purple..
Last2 aku yang tersangat suke dengan kaler ni..
Ahh! tak kisah la..yang penting purple itu menawan~


Hari ni takde tiup lilin sebab aku dah tiup semalam sempena besday feza..hehe
Kami bertiga telah berkolabrasi menyambut besday masing2..
So hari ni tak kisah la kalo tak tiup lagi..


pssst...feza yang baju merah!


P/s: Alhamdulillah masih dipanjang umur untuk rasa secebis bahagia..

Wednesday, 20 July 2011

Besday VS Anniv

Hye!

Taksangka pejam celik pejam celik...kejap jek dah nak 21hb July 2011. Excited tunggu esok sebab tarikh 21hb July memang penting dalam hidup aku.. Firstly of course besday aku...n secondly, esok anniversary day aku dengan myDear yang ke 4. Kejap jek da 4 tahun... Rasanya macam baru semalam kitorang jumpa..
Masih berkira-kira nak buat apa sempena nak celebrate..tetibe datang satu idea..
ape kate main baling tepung? ok x?
takkan nak main baling tepung berdua je? hmmm...xsyok...idea lain please.. 


Wednesday, 13 July 2011

Malaysia 9.07.2011

Aku sedih dengan bangsaku sendiri. Aku sedih kenapa Malaysia jadi macam ni..





Tuesday, 12 July 2011

Prison Break

Sekarang ni aku tengah buzy layan Prison Break.. Banyak masa aku habis dengan cerite ni. Mau tak..Kalau da sampai season 1 sampai season 4...mau tak lama.. nak layan cerite korea, tak tau nak download kat mana. So..cerite omputih la jadi mangsa..



                                  




Sinopsis boleh baca kat sini..
Prison Break is an American televesion serial drama created by Paul Scheuring, that was broadcast on the Fox Broadcasting Company four seasons, from 2005 until 2009. The series revolves around two brothers; one has been sentenced to death for a crime he did not commit, and the other devises an elaborate plan to help his brother escape prison. 
Nak tau lebih...mai tengok!


Monday, 11 July 2011

Handbag Raya?

Kenapa dah terminat yang ni?



Argh!! nak jugak! nak jugak! grrr...
habis kopak la poket aku


Friday, 8 July 2011

Kecoh!

Kat mana-mana..merata-rata tempat..orang akan cerite pasal perhimpunan bersih ni..Arrrghh! Tension...Apsal aku plak yang tension? ntah la...Maybe sebab esok bersamaan dengan hari Sabtu aku tak dapat nak keluar kot..Tak boleh la pegi shopping kat Sogo...Tak boleh la nak lepak + jalan2 cuci mata kat Jalan TAR..Adehhh...

Yang gatal sangat nak pegi esok tu kenapa? 
erk..

Kan bagus kalau mereka yang nak buat perhimpunan bersih ni...beramai2 meringankan tulang bersihkan bandar kelumpo ni... Ade faedahnye..Dari nak buat perhimpunan beramai2 lagi takde paedah tu..Haish!!

Cube kalau disuruh berkumpul untuk aktiviti macam ni...Harammm...mesti semua taknak kan?


Apa kesudahannya nanti? Tunggguuuuu dan lihat saje laaa....




Massage Coupon

Aku tak pernah pegi massage. Tapi kali ni gatal tangan beli kupon/tiket massage untuk 2 orang. Plan nak buat surprise kat MyDear tapi awal2 lagi die cakap taknak..sebab malu..yelah..katenye kalau lelaki urut, taknak pegi..So yang ni aku kate la pompuan urut..sudah! die kate malu plak..Aduh! Aku plak yang tersurprise..Ape2 jadi pon..dari aku bazir beli mende ni..ake kena pakse rela dear jugak..tak kire! tak kire!



p/s: Special for you MyDear..  >.<

Thanks to Sapiah sebab belikan bende ni in advance ye..lapp u!!

Thursday, 7 July 2011

Ohh..Durian

Cerita ni terjadi pada sabtu lepas.

Ada pesta buah-buahan kat Matic Jalan Ampang. Mana yang tak tau..lokasi nye bersebelahan jek dengan saloma bistro. tak tau lagi? haaa..lantak ko la..Ahaks! Bila sebut jek makan free, aku tanpa segan silu trus straight..xde belok2 da...ke sana. Xramai sangat masa start makan free tu..so takde hal la nak pegi amik durian. Bukan jek durian yang dibagi makan free.. rambutan ade...manggis ade..buah dokong pon ade. tp xsure tu dokong ke langsat ke..ntah la..lebih kurang jek aku tengok..

 Terbaikkk...

Suke budak ni dapat durian kn?

Kawan2 yang terlibat.. kak ina & fiza..

Oooohh Duriannn~

Lepas makan2 kitorang bertiga habiskan masa pegi lepak kat ampang park. Ape lagi? Karok la..haha seronok..bantai 2 jam melalak kat KTV. Suare xsedap ponnn..tapi saje2 jek..Kalau Suare sedap..lama dah masuk AF...takpon America's Idol..kelasss kan...hahaha 


Tengah syok2 karok, MyDear call..so, terpaksa keluar dari bilik..kalau tak...tak dengo la ye tak? then, da siap2 cakap..aku punya la excited..tak toleh kiri kanan...terus jek terjah pintu bilik..hah! amik ko..salah bilik la plak... Maluuuuu wooo...hahaha nak tergelak..nak terkentut pon ade...bilik lelaki lak tu..aduh! malu..rasa nak jek gigit mikropon...So, moral of the story..bagi salam sebelum masuk..boleh? hahaha

Maluuu!!!

Saturday, 2 July 2011

Welcome July!!

Welcome July!! Kenapa Julai? Bulan Julai adalah bulan yang paling istimewa dalam hidup aku. Sebab aku dilahirkan pada bulan ni...dan bulan ni jugak la hari anniversary aku..hehe
Kebetulan jugakk la ..dua-dua benda istimewa ni jatuh pada tarikh yang sama. 21 Julai..

Semoga aku sempat menjengah hingga ke 21 haribulan akan datang.. takut jugak.. entah sempat entah tak kan...kita bukan tau pon..
.
.
.
.
.

Semoga yang baik2 jek jadi pada bulan ni. Mana la tau dapat offer keje yang lagi ok ke...dapat bonus ke...naik gaji ke...sedappp gak dengar...