Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Wednesday, 29 August 2012

Doa semoga dipelihara anak dalam kandungan


"Ya Allah peliharalah anakku selama ia berada di dalam perutku, dan sihatkanlah dia, Engkaulah yang menyembuhkan, tidak ada penyembuhan selain penyembuhan Mu, Penyembuhan yang tidak meninggalkan penyakit. Ya Allah rupakanlah atau bentukkanlah dia yang ada diperut ku dengan rupa yang baik, dan tetapkanlah ke dalam hatinya iman kepada Engkau dan kepada Rasul-Mu.



Ya Allah, keluarkanlah dia dari perutku dengan mudah dan selamat. Ya Allah jadikanlah dia sihat yang sempurna berakal dan pandai, alim dan beramal. Ya Allah panjangkanlah umurnya sihatkanlah badannya, dan baikkanlah akhlaknya, fasihkanlah lisannya, baguskanlah suaranya untuk membaca Al-Quran dan hadis dengan berkat Nabi Muhammad SAW, dan segala puji bagi Allah Tuhan semesta alam".


Amin Ya Rabbal 'Alamin

Monday, 6 August 2012

DiaperCake

Salam Ramadhan,


First time dengar Diapercake tu..memang macam takde perasaan. tapi sekarang aku jadi stress dengan diapercake ni. semua cantik-cantik. rambang mata jadinya. semua warna aku rasa aku nak order. nasib aku tak tau lagi gender baby... kalau tak.. memang haru biru la jadinya..


jom tengok hasil kekretipan kawan baru aku; kak Azlin. Beliau sangat kretif. rasa-rasa nak bagi hadiah untuk baby aku..boleh order je kat kak Azlin ni. siap boleh buat bajet sendiri. tapi starting dari RM50.. ok la tu kan? 


berkenan beno aku kaler hijau kuning ni..



kenape cantik sangat?

sweet sangat kaler ni..


comelnye kasut tu..design auuum gitew!
cantik kan? cantik kan? geraaaammmmmm sangat!


psssst..sebabkan dah terpengaruh. so aku pon dah pon ter-order..hahaha hadiah buat baby nanti. sebabkan tak tau lagi gender baby, so cari warna selamat la gamaknya.. boy/girl boleh pakai.. :)

nak review koleksi basket gift n diapercake ni boleh tengok kat sini Bake-A-Diapercake . macam-macam ade..cantik, jangan cakap la.. superb!


♥ wassalam.