Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Monday, 24 September 2012

19 weeks

Assalam,


sekarang da 19 weeks 2 days. Alhamdulillah masih diberikan kesihatan yang baik untuk bawak si kecik ni. sebelum ni tiap2 hari tunggu masa baby gerak. teringin sangat nak rasa.. Alhamdulillah baby da start gerak. tendang-tendang manja gituu. tak boleh nak gambarkan rasa seronok tu macam mana.

Sebelum ni En. Dear selalu tanye rasa mengandung tu macam mana. Sekarang ni laa baru boleh jawab rasanya macam mana. Kalau tahu seronoknye pregnant, habis je SPM aku da kawin da..  haha *gatal* :P





Kemana-mana orang da panggil aku mak buyung. tak kisah la. mak buyung ke mak duyung ke. apa-apa pon boleh. :) aku da nampak chubby sedikit. semuanya mengembang. berat da naik 3kg.. kalau dulu 43kg sekarang da 46kg. saiz pinggang? dulu selim melim.. pinggang 25" je.. sekarang da 32". 

seluar jeans? semuanya da tak muattt. nak kene beli maternity punye seluar lepas ni.

takpe.. tak kisahh.. janji baby sihatt !

doakan aku dan baby sihat dan takde masalah time bersalin nanti..

Bye !




Tuesday, 4 September 2012

outstation




rasa macam makan tak kenyang, mandi tak basah, tidur tak lena bila si suami kene pergi outstation. bila dah selalu berdua, rasa lain bila sorang-sorang. uwaaa! takde geng nak gaduh & bergurau. masa ni laa nak rindu. time ada depan mata asik bercakaran je.. :P



i miss you.