Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Tuesday, 31 May 2011

Nasik Arab

Kali ni aku nak share pasal nasik arab..xpenah terpikir pon nak makan nasik arab ni. So lepas jek balik dari keje aku dengan si dia terus cari tempat port makan. Menurut si dia, restoran makanan arab kat Bukit Bintang tu sedap...ntah betol ntah tak!..

Sampai jek kat restoran arab tu..aku terkejut jugak la..sebab ape? sebab restoran tu btol2 depan bus stand yang mana dulunye aku selalu la tunggu bas kat situ. xpenah terpikir pon nak masuk makan kat situ. mane taknye..aku mcm xpenah nampak org melayu makan kat situ pon..lagi satu takut la mahal... hehe xmampu gamaknye..haha

Tang order aku memang surrender..xpandai nak nyebut..padahal dulu bukan xbelajo bahasa arab! yelah, bukannye ape..kang takut bila da order, xmakan plak..So, aku menyerahkan segala tugas mengorder pada si dia.

Sempoi gak makanan kat restoran tu.. rasa mmg lain..xsama dengan masakan kita org melayu ni. Cume ape yang kurang, aku rasa masakan tu tawar sikit.. xtau la kalau tekak aku jek yang rasa macam tu..lagipon aku ni mmg bangsa yang suke akan kemasinan..hehe tp still control..takut gak kene penyakit darah tinggi.

Nak citer pasal feel time duduk kat kedai makan aka restoran tu..nak jugak citer!!.. macam rasa duduk kat negara arab lak.. decoration cantik dan yang penting.. BERSIH..

Jom layan gambar2 yang sempat aku amik masa kejadian..

 ini tempat duduknye..

 Sahara Tent Restaurant, Bukit Bintang

 erk?

My Dear, My Bestfriend~

 Nasik ni macam ala2 nasik beriani gitu..1 pinggan untuk 2 orang makan..kenyang pulak tu..

 Close-up pic. Tgk daging kambing tu..sangat lembut ok!

ni Kebab..datang skali dengan roti ala2 capati...roti xsempat nak snap sebab da lapo beno gamaknye..kehkehkeh~

My Besties

Semua org semestinya ada BFF sendiri bukan? mcm aku jugak la...11 tahun  tu kitorg kawan..macam xsangka...da lama gile.. all my BFF -Julie, Pza, Piah-

Baru-baru ni sempat gak hangout together kat Wangsa Walk..rasa macam dulu2...keluar sama2.. kitorg sempat gak la berkaroke & tgk wayang..best giler..

Aku hepi ade diorg dalam hidup aku..susah senang tetap sama2.. aku harap hubungan keakraban kitorg ni akan sampai bila2..love u guys!

Selepas Karoke..

Still macam dulu...gile2..

Tengok wayang: Just Go With it..Terbaek~