Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 28 October 2011

sweet memory





Indahnya rasa bila dicintai
Hidup ini terasa di syurga
Tak sabar menunggu hari esok
Umpama mawar yang sedang mekar..






p.s i love you
23 October 2011 | Bukit Tinggi
credit to shahrilnajib





Tuesday, 25 October 2011

Tips pakai kasut tumit tinggi

Kalau tengok mana2 kedai kasut memang tak sah kalau takde kasut tumit tinggi kan? Macam2 pesen ade..ber-reben, ber-bunga2, ber-tali2... n macam2 lagi la.. kaler pulak takpayah cerite..dari kaler kelabu taik hanjing sampai la ke kaler ape orang selalu sebut..hmm... tiffany blue? haa..semua ada..




Niat nak pakai pulak macam2...ada nak nampak tinggi..ada yang nak nampak vogue dan ada jugak yang nak nampak ayu.. yelah.. mana ada orang pakai high heels ni jalan terkengkang2 n bersepah2.. kan? betul tak?

so, aku sangat jeles pada mereka iaitu tak kira para gadis ke mak datin ke dan sekutu dengannya pakai kasut macam ni.. sebab ape? sebab aku tak boleh la nak pakai kasut macam ni. sape boleh bagi tips macam mana nak jadikan aku seorang gadis yang ayu berkasut tumit tinggi? ada tak?

macam sweet je kan pakai macam ni?
macam ni pon lawa!


aku sangat heran mereka yang boleh pakai kasut macam ni shopping tawaf satu mid valley..aku? kompom pancit.. baru round 1 level da nangis nak balik.. tak syok la..

raya hari tu konon beli 2 pasang kasut jenis high heels & wedges.. tapi..hancuss...takde dipakainye der..simpan aje dalam kotak.. kan ke membazir bila dah dibeli tapi tak dipakai?


ada ke tips nak pakai kasut macam ni untuk jangka masa yang lama?



ada ke?






p/s: Kalau ade yang nampak aku pakai kasut macam ni..tu tipu jek.. aku boleh tahan paling lama setengah jam.. pastu dah..  









Wednesday, 12 October 2011

sony NEX 5N



oh! idaman ku..





hasil gambar tip top. boleh review kat sini atau sini
gambar tak payah edit. guna je application yg ade.
senang nak dibawa ke mana2..

sony NEX-5N

ada brani mau cube?


1st step- sampul kad

simple & nice  
coming soon..blue & pink!


blur sebab guna kamera henpon jew..



selagi boleh jimat aku akan cube jimat..
walaupon kawen hanya sekali..
ape salahnye berjimat-cermat kan?

ada orang setuju? 
.
.
.
.
.
.
.
.

cepat angkat tangan!







Tuesday, 11 October 2011

lolipop ke gula-gula kapas?

gula-gula kapas kaler merah jambu..
memang kene kaler merah jambu ke?
macam ni?


kat mana nak cari gula2 kapas yang kalerful mcm ni?



hmmm..

ke.. nak guna lolipop?


ice-cream pon ok kot..hehe


share mcm diorang ni..hehe


Sweetnyeeee~

Berangan tak habis2..*dush!dush!*