Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Monday, 4 February 2013

Renungan bersama

Insafff...

Semoga kita tidak lalai dari mengingati-Nya..


38 minggu sudah..





Tak sabar da..hari-hari pujuk baby suruh keluar..Rasa berat betul kaki nak melangkah pegi keje. Tu yang tak sabar nak bersalin. Best betul cuti. Duduk rumah. Tahan sakit. hehe Yang paling heaven, nampak baby depan mata and boleh duduk kat kampung.. 

Tapi mimpi je la. Sebab baby taknak keluar lagi.. Nape yanggg oiii.. Baby nak keluar bile? 40 minggu nanti ke?

Yang si ayah dok sibuk hari-hari tanye.. 

"bile nak beranak?"

"tak sakit lagi ke?"

"dah pecah air ketuban ke belum?"

mama aku pulak, asal je tepon mesti tanye : "dah kat hospital mane..?"

hwwuaaaaa.. rasa macam tensen je ramai yang tanye.. Aku memang nak bersalin, tapi belum tiba masanya lagi.. :(




ps hari hari doa yang terbaik untuk kami berdua. semoga semuanya dipermudahkan, dipercepatkan,selamat dan sihat..Aminnn..

can't wait..