Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Thursday, 26 January 2012

Hooray menang Giveaway!



Salam,

Alhamdulillah..thanks to scrap@perclip. tak sangka menang plak giveaway.
actually ni first time aku join giveaway kat blog. kalau ikot pengalaman..aku selalu jenis yang tak penah nak bertuah.. tak tahu lah kenape..



 
mungkin rezeki nak kawen ni kot..hehe 
thanks sangat-sangat cik farah! tak sabar nak tunggu mini signage tu..hehe


jom review sikit mini signage & guest book from scrap@perclip 










Monday, 16 January 2012

Scrap@perclip Giveaway Anniversary

Morning to all my beloved fren!


1st time join giveaway nih!... so..

Wish me luck! sangat-sangat suke dengan hasil keje cik farah ni... hopefully i got one especially for my Big Day..♥


just follow those steps :

1. Be a follower. 
2. Copy my button and put it on your sidebar.
3. Spread this news in your blog post title Scrapaperclip Giveaway Anniversary. Simple one will do..No need to write so much. Quick and simple to link your post to mine so that others can participate too.
4. Leave comment here with your link of the post and email address easier for me to notify the winner later.
Format : Giveaway Anniversary : Post Link : Email
** make sure u give me your email as without email I am not able to process =)
5. DONE ! 
 

ape tunggu lagi? jom join sekali!

more info: scrap@perclip






Wednesday, 11 January 2012

penanda tarikh





♥♥ pssst..pssst..

ada penanda baru ni
perasan tak?
 amat gedik ok nak suroh orang perasankan mende ni..




Tuesday, 3 January 2012

degil dan cermin



dia kata aku degil
cakap dengan aku macam cakap dengan cermin
pantul balik..

macam mana nak jadi org yang selalu dengar kata?