Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 30 December 2011

end of 2011

salam jumaat..


hari jumaat memang syok kalau nak mengular. kalau sebelum ni..hari jumaat je mesti teringat kat jalan tengah. shopping la ape lagi? tapi sejak dah takde geng nak meronggeng..dok opis je la..men pesbuk, tengok movie, mengarut dalam blog..blablablablabla...


pejam celik pejam celik..lusa dah masuk tahun 2012. sekejap je. hari berlalu macam angin. berdesup lajunye. 


tak sabar rasanya nak melangkah ke tahun baru. 
mak kate aku gatal sebab tak sabar nak kawen.. tapi itulah hakikatnya..haha


see? hehe love dis pic so much!






Sunday, 18 December 2011

tudung lilit-lilit



terjumpa satu ustaz ni bagi ceramah pasal tudung belit-belit a.k.a selendang..
ramai yang asik nak mengkritik orang yang pakai tudung..
cara itu tak kene..
cara ini tak kene..
tepuk dada tanya iman..




credit to: suri

Saturday, 17 December 2011

k.a.m.u





hari demi hari..
masa demi masa..
aku menghitung masa untuk bersama kamu..
wahai waktu..
segera lah berlalu..


my favorite


cerita lama yang wajib perlu ditonton..
one of my fav movie..
just share for fun!

 
 



p.s kali ni terlebih feeling la pulak~
 

Thursday, 8 December 2011

ketinggalan dek kemodenan

tiba-tiba hati kecil aku berkata: 
"aku ke orang  terakhir kat muka bumi ni baru tau menatang ni?"
tiba-tiba jugak aku tensen. malu. eksited. nak gelak pon ade.
Maybe bagi orang yang dah pakai iphone n henpon-henpon yang canggih ni dah lama tau..


tapi aku...


kesian kan?


arghhh! tak peduli.


semuanya pasal QR code. 
bila tanya budak opis..diaorang pon xtau pasal menatang ni..kiranya bukan aku sorang la tak tau..
sampai la aku tertengok satu video ni


 

nak tau punya pasal..godeh punye godeh aku berjaya create satu code ni. masa ni aku dah rasa tak boleh blah. dok pinjam iphone member main2 scan menatang ni.
jakun sekejap.
tak lama lepas tu rasa nak tukar henpon la plak. sedih sebab samsung wave tak boleh nak support QR reader ni.. sob sob..







p.s pasni nak propose kat bos letak code ni kat pamphlet. Agak-agak bos naikkan tak gaji aku? *dush!*


 sekian
 


Thursday, 1 December 2011

ingat kau hensem?






p.s untung la kalau ade lecturer mcm ni kat kolej..

.
continue watching pretty little liars season 2 | Mr Ezra Fitz


hi december!

just want to say hi!