Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Thursday, 8 December 2011

ketinggalan dek kemodenan

tiba-tiba hati kecil aku berkata: 
"aku ke orang  terakhir kat muka bumi ni baru tau menatang ni?"
tiba-tiba jugak aku tensen. malu. eksited. nak gelak pon ade.
Maybe bagi orang yang dah pakai iphone n henpon-henpon yang canggih ni dah lama tau..


tapi aku...


kesian kan?


arghhh! tak peduli.


semuanya pasal QR code. 
bila tanya budak opis..diaorang pon xtau pasal menatang ni..kiranya bukan aku sorang la tak tau..
sampai la aku tertengok satu video ni


 

nak tau punya pasal..godeh punye godeh aku berjaya create satu code ni. masa ni aku dah rasa tak boleh blah. dok pinjam iphone member main2 scan menatang ni.
jakun sekejap.
tak lama lepas tu rasa nak tukar henpon la plak. sedih sebab samsung wave tak boleh nak support QR reader ni.. sob sob..







p.s pasni nak propose kat bos letak code ni kat pamphlet. Agak-agak bos naikkan tak gaji aku? *dush!*


 sekian
 


3 comments:

  1. Aku pun bru tw nie!...
    tryla..mne tw trus dpt jd CEO ke...heheee

    ReplyDelete
  2. hahahaha..dahsyat kan?
    selama ni tertanya2 maksud gambar tu..

    ReplyDelete
  3. kalau nak baca kod ni kene ada iphone? tinggi kos nak baca kod macam tu je..last2 cuma kuar contact info macam kat sebelah kad tu. baik letak logo je kat sebelah kad tu.

    ReplyDelete