Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Thursday, 26 January 2012

Hooray menang Giveaway!



Salam,

Alhamdulillah..thanks to scrap@perclip. tak sangka menang plak giveaway.
actually ni first time aku join giveaway kat blog. kalau ikot pengalaman..aku selalu jenis yang tak penah nak bertuah.. tak tahu lah kenape..



 
mungkin rezeki nak kawen ni kot..hehe 
thanks sangat-sangat cik farah! tak sabar nak tunggu mini signage tu..hehe


jom review sikit mini signage & guest book from scrap@perclip 










4 comments:

  1. tahniah yunk!!nanti dah dpt hadiah share dlm entry tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cikTom.. ni tengah eksited tunggu hadiahnye..nanti dah dapat boleh lah share dalam entry.. ♥♥

      Delete
  2. tahniah pikot!..nnti aku nk tulis dlm guestbook tu mse kau kahwin!

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..nak main lukis2 pon boleh..hihi

      Delete