Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 7 December 2012

coretan seorang bakal ibu


29 weeks 5 days pregnant.

Alhamdulillah. masih dipanjangkan umur untuk melihat dunia. esok baby genap 30 minggu. sekarang ni macam-macam dah rasa. sakit pinggang, sakit kaki dah selalu sangat. time siang boleh tahan lagi. tapi bila masuk time waktu tidur, hanya Allah je tau perasaannya macam mana. Memang patut pun syurga tu dibawah telapak kaki ibu. 

Bila dah rasa sendiri, baru tau pengorbanan ibu sendiri. kalau tau, taknak la tak dengar cakap, tak nak la sakitkan hati ibu..nak jadi budak baik je.. *insafff*..

malam-malam aku selalu je merengek. nak mintak tolong sape lagi kalau bukan suami sendiri. nak tido bukan main susah. sakit pinggang, tak selesa, sesak nafas.. hmm.. kaki pun selalu krem time tido. sakit sangat..pantang termengeliat..kompom krem. bila dear dengar aku jerit..cepat-cepat bangun tolong aku. kesian dear.. 

aku selalu terbangun tengah malam. bukan sekali.. tapi berkali-kali.. duduk pastu usap perut yang mengeras. haishhh.. sesejak da masuk 7 bulan ni kerap sangat perut mengeras. nak tido pun perut rasa sangat tak selesa...kadang-kadang rasa nak marah sebab tak cukup tido. tapi nak marah sape?..

*bila perut rasa sakit sangat..tetibe je terpikir, aku ni nak terberanak da ke??

jangan macam-macam.. baru 7 bulan setengah. aku selalu pesan kat baby..cukup bulan baru keluar ye. sekarang ni rasanya tak ready lagi..hehe


.

.

.


nak share gambar latest masa wedding kakak bulan lepas. masa ni ngam-ngam pregnant 7 bulan.






and this is today! perut bolat.hehe


itu saje untuk hari ni.
doakan semuanya berjalan dengan lancar.
counting days to see u baby!

 love,

2 comments:

  1. pikotttt..ble ak tgk gmba ko yg last nie tetb ak rase sebak..sebab mcm susah je ko nk bwk baby tu n ak mcm dpt rase plak pengorbanan ibu..uwaaaa..sedihhh..

    ReplyDelete
  2. kan?
    maybe susah sebab perut aku besar. orang kate la..
    kaki pon mcm da penat nak tanggung berat badan..
    tu la. masa ni baru rasa mcm mana mak kite bawak kite dulu... huhu

    ReplyDelete