Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Sunday, 15 June 2014

Gambang - Carribean Bay Resort


Assalammualaikum,

Dah masuk bulan Jun.. baru dapat update cter pasal Gambang. Aku dapat grab voucher 2 hari satu malam stay di Carribean bay Resort dan tiket water park for 2 person. Anak aku bawah setahun so..no need to pay..free je..

Planning nak sambut anniversary.. just relax-relax dan santai2 main air kat water park. Best sangat.. tapi lagi best kalau pergi ramai-ramai..

Pagi-pagi da bertolak dari cheras dan sampai lebih kurang pukul 12 pm kat gambang. Datang-datang terus cuba nasib nak check in.. sebab masa call dia ada bagitau check in pukul 2pm.. tapi terjah je la..sebab da sampai kan....

Sampai-sampai kat kaunter tu.. rezeki kitaorang agaknya.. pihak resort upgrade dari studio suite ke family suite.. Family suite ni besar.. ada 2 bilik dan 2 bilik air.. 

Kitorang dapat kat blok N1. Kat blok ni happening sikit bila malam sebab ada fun fair. Bilik yang aku dapat betul2 menghadap fun fair. Bila malam tu merasa la bunyi bising sampai ke dalam bilik. Agak susah jugak la anak aku nak tido..

meh layan gambar-gambar kat bawah ni

Bilik 1
Bilik 2
 








Harga voucher yang aku dapat untuk 2 hari 1 malam ni hanyalah RM220. Memang plan nak pergi lagi..bawak family pulak..




 

No comments:

Post a Comment