Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 8 August 2014

Kisah Steriliser: Blue or Lilac?

Assalammualaikum,

Hari ni tangan gatal nak cari steriliser. Masa terluang hari jumaat ni aku sibuk survey steriliser Autumz. Nak beli Avent dengan Tommee Tippee mahal sangat. Rasa macam membazir la pulak. Function sama je.

Dah masuk anak kedua baru sibuk nak beli steriliser bagai. Masa zaeem aku buat manual je. Anak baru sorang dah guna sampai 4 botol. Kalau dah dua orang nanti? Memang malas tak larat la..

Before ni aku survey Autumz punya steriliser ada satu warna je. Hari ni baru perasan dah ada warna Lilac. OMG santek bangat tuuuu!

Aku suka bentuk streriliser yang warna biru. Warna pulak aku macam minat yang Lilac. Macam mana ni?

Arggghhh Help me!

 

Biru ke Lilac
Biru ke Lilac..
 
.
 
.
 
.
 
.
 
.
 
Biru ke Lilac?
 

2 comments:

  1. pikot, aku baru beli kat bby fair kt IPC last week. ak beli combo set steriliser + warmer RM160 je. aku dh survey on9 n kedai semua rm175 above tak masuk postage lg. steriliser better ko beli yg biru sbb tu sng nak letak klu yg lilac tu leceh dia mcm2 ke dalam ssh nk amek bila letak kt bhgn bwh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ke mimy.. Nasib belum beli lagi. sebab selalu survey yang biru je.
      tengok design yang lilac tu tak cantik sangat.. yang biru tu cute..
      Aku pon tengah cari ni. Ingat nak beli steriliser je. Kene tunggu next baby fair nampaknye..
      Kalau xsabar sangat rembat online je..hihi

      Delete