Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Monday, 22 September 2014

LAZADA-Autumn Steriliser


Assalammualaikum,

Ini pengalaman pertama belian online dengan LAZADA. Aku dapat grab Autumn Steriliser dengan harga RM91 include postage. Haaaa... murah giler!

Rata-rata survey kat online RM100 paling murah. In fact kalau pergi kat baby fair pun diorang offer RM119.00.

So dah jimat da kat sini. Tinggal lagi beberapa item je yang nak beli. Super eksaited nak try.. tak payah ler nak merebus bagai. Dulu gigih merebus. Sekarang aku dah malas da..

Item ni beli online dan bayar COD. Yang tak bestnya Ta-Q-Bin ni hantar sampai entrance building office je. Tak macam poslaju..hantar sampai depan meja (kat opis baru ni takde receiptionist..meja pulak dekat dengan pintu..thats why posmen hantar sampai depan meja.. hehe)








No comments:

Post a Comment