Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Thursday, 21 July 2011

Surprise From Besties!

Hye!


Thanks pada semua yang wish besday aku hari ni.
especially to myDear, Besties,member2 fesbuk, rakan2 opis, rakan2 skola, kolej..
Tanpa anda siapa la saya..
wah ko..statement macam artis!
 Tapi ada satu surprise yang aku dapat pagi tadi..Special from My Besties..Feza..
Terkejut sangat2..tak sangka boleh dapat bunga.. 
*suke suke suke*
Rasa terharu sangat n suke sampai nak lompat2..
Tapi tak boleh la nak lompat2 sebab pakai baju kurung..tak senonoh plak kan?

Thanks for the great wishes!


Beauty, Lovely Rose




Sejak 2 menjak ni..aku sangat obses dengan kaler purple..
mungkin sumpahan sebab dulu kutuk mak n adik sendiri yang suke purple..
Last2 aku yang tersangat suke dengan kaler ni..
Ahh! tak kisah la..yang penting purple itu menawan~


Hari ni takde tiup lilin sebab aku dah tiup semalam sempena besday feza..hehe
Kami bertiga telah berkolabrasi menyambut besday masing2..
So hari ni tak kisah la kalo tak tiup lagi..


pssst...feza yang baju merah!


P/s: Alhamdulillah masih dipanjang umur untuk rasa secebis bahagia..

4 comments:

  1. wah!!! terharu!!! lep u bebeh...

    ReplyDelete
  2. thanks beb..xdpt bg ko pe2..

    ReplyDelete
  3. happy besday pikot!...

    nnti parcel ko dptla tu..ehehee

    ReplyDelete