Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Tuesday, 25 October 2011

Tips pakai kasut tumit tinggi

Kalau tengok mana2 kedai kasut memang tak sah kalau takde kasut tumit tinggi kan? Macam2 pesen ade..ber-reben, ber-bunga2, ber-tali2... n macam2 lagi la.. kaler pulak takpayah cerite..dari kaler kelabu taik hanjing sampai la ke kaler ape orang selalu sebut..hmm... tiffany blue? haa..semua ada..




Niat nak pakai pulak macam2...ada nak nampak tinggi..ada yang nak nampak vogue dan ada jugak yang nak nampak ayu.. yelah.. mana ada orang pakai high heels ni jalan terkengkang2 n bersepah2.. kan? betul tak?

so, aku sangat jeles pada mereka iaitu tak kira para gadis ke mak datin ke dan sekutu dengannya pakai kasut macam ni.. sebab ape? sebab aku tak boleh la nak pakai kasut macam ni. sape boleh bagi tips macam mana nak jadikan aku seorang gadis yang ayu berkasut tumit tinggi? ada tak?

macam sweet je kan pakai macam ni?
macam ni pon lawa!


aku sangat heran mereka yang boleh pakai kasut macam ni shopping tawaf satu mid valley..aku? kompom pancit.. baru round 1 level da nangis nak balik.. tak syok la..

raya hari tu konon beli 2 pasang kasut jenis high heels & wedges.. tapi..hancuss...takde dipakainye der..simpan aje dalam kotak.. kan ke membazir bila dah dibeli tapi tak dipakai?


ada ke tips nak pakai kasut macam ni untuk jangka masa yang lama?



ada ke?






p/s: Kalau ade yang nampak aku pakai kasut macam ni..tu tipu jek.. aku boleh tahan paling lama setengah jam.. pastu dah..  









2 comments:

  1. same dgn ak..ak xbleh pkai tinggi2 nie..sakit kaki ak..ko try tny azah..die kn pakai heels...

    ReplyDelete
  2. tu la..azah tu la salah satu makhluk yang suke pakai high heel..heran betul aku.. nak tanye macam segan la plak.. haha

    ReplyDelete