Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Wednesday, 23 November 2011

planning for holiday!

sempena cuti awal muharam ni mesti semua orang dah siap2 plan cuti2 malaysia kan? kebetulan pulak cuti jatuh pada hari ahad dan extend ke hari isnin... pergh..memang best kalau sape2 ada plan nak berjalan cuti ni..

aku teringin sangat nak pegi holiday ala-ala backpackers. macam best je.. tak payah nak bawak beg banyak2..  bawak ape yang perlu pastu redah je tempat yang nak pegi tu..baru adventure!

  
beg beso, kamera seketul..
planning dah ade.. hopefully segalanya berjalan lancar.. takde aral melintang sampai la ke sana.. 

destinasi? to be continue in next entry! =)


mood: eksited giler!









p.s teringin nak pegi travel macam dalam destinasi bajet



6 comments:

  1. good luck semoga berjaya pe yg d impikan itu

    Entry Terkini | 12 Kelebihan Mandi Air Panas

    ReplyDelete
  2. Hi. Dah hari Selasa nih. Mana pegi?? hehehhe

    Dear, kalau masih berminat dengan Estee Lauder Blockbuster Collection 2011 tu, inform akak okeh.

    013.337.2007 (Nanee)
    karipapsayur@gmail.com

    ReplyDelete
  3. @kazen: dah..hehe tunggu next entry..

    ReplyDelete