Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Wednesday, 8 February 2012

wedding

Salam,

jam loceng berbunyi tepat pukul 6.30 pagi.. deringan menjerit-jerit macam mahu kene tendang. bangun dengan separuh sedar dengan harapan masih lagi dikampung.. bila betul-betul sedar..rupanya bukan..kat rumah sendiri dah rupanya.. hati berbisik, kalau la ada public holiday lagi, tentunya aku la orang yang paling gumbira.. aahh..seronoooknyee!~


hari cuti kene paksa pegi rewang kat rumah sepupu hari sabtu lepas. majlis memang meriah. besar-besaran gitu. aku datang tolong rewang je. sambil-sambil rewang..jeling-jeling jugak kot2 ade idea yang boleh diguna pakai nanti..hehe


pengalaman paling best masa pegi keje kawen kali ni, aku terlibat untuk siapkan makanan untuk meja makan beradap..bukan aku yang masak la..kalau aku yang masak, takut pengantin tak keluar bilik air je nanti..hehe

aku tolong hias-hias je.. tapi sayang tak amik gambo pon..
seronok tolong sebab sambil-sambil hias sambil masuk mulut..hehe
tu yang best kalau duduk dapur..

 


Selamat Pengantin baru kamu berdua!

kawen da ko..lepas ni tak boleh la kita tido same-same..

______________________________________________________________

habis cerita pasal kawen-kawen..

 



p.s lepas ni ade 3 majlis kawen kawan2 menunggu..




No comments:

Post a Comment