Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 28 June 2013

Dnars Skincare

Assalam,

Kebelakangan ni banyak produk kecantikan yang ada..menderu2 kalau dok scroll kat pesbuk. Mula-mula agak la tak heran dengan segala mak nenek barang yang kuar kat news feed tu.
Kali ni sepupu punye pasal, agak terjebak la jugak. Tak pasal2 terus amik full set.

la ni nak try test dnars skincare. Before this tak pakai apa2 pun, just cuci muka dengan sabun susu beras je. tak kuasa nak menempek2 krim sebab agak tak sempat bile ada anak kecik yang nak di uruskan.

tengok la apa yang ada dalam full set ni:


  • Magic Soap 120g
  • Magic Day Cream (SPF 35) 6g
  • Magic Night Cream 6g
  • Toner Treatment 30ml
  • Yellow Cream 6g



Agak-agak ada perubahan tak? hmm.. tunggu dan lihat je la.. :)



No comments:

Post a Comment