Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Monday, 27 January 2014

Monday Blues

Assalamualaikum.

Selamat Pagi.


Pagi-pagi Isnin..memang pagi yang sangat membosankan. Bercampur dengan perasaan stress hari ni.

stress. stress


Kepala dah la tengah pening. tak tahu la nak demam ke ape.. Mood keje tengah swing ni. Aduhai..serius takde mood.

Bertambah-tambah pening.. bila duit gaji da masuk. Kad ATM plak tak boleh guna. ROSAK. Arggghhhh!

Nak transfer duit online pun tak boleh.. Sebab tak boleh request TAC on sms. 
Tak boleh request sebab phone lama rosak. Dah gile. Tak boleh on.. mungkin sebab.. dah kene hempas dengan zaeem.. atau.. henpon tu dah penuh dengan air liur zaeem...

Bertambah-tambah malang.. henpon yang rosak tu tertinggal pulak kat rumah..

apakah?

adakah..ini tanda-tanda aku kene amik half day?





No comments:

Post a Comment