Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Tuesday, 22 July 2014

Mahnaz Food Shah Alam

Assalammualaikum,

Cerita Sabtu lepas.Nak update asik lupa jek.hehe Al-maklum la bizi jaga anak gitu.
 
Okay. Maybe ramai yang dah tau pasal kedai ni. aku just nak share lagi ape yang best pasal kedai ni.
 
Mahnaz food ni jual macam-macam makanan dari arab. Ape jenis kurma semua ada. Kalau biasanya orang balik dari Mekah..mesti bawak macam-macam jenis kacang kan? Jangan risau..sekarang ni..semua jenis kacang tu boleh dapat kat kedai ni.
 
Memang teruja la datang sini.. semua ada.. susu kambing, Air zam-zam, jus delima, kurma nabi, madu, manisan.. minyak wangi.. haaaa..semua hado.
 
Kebiasaan keluarga aku bile raya..kitorang akan serbu kedai apollo kat johor. Hidang kat budak-budak yang datang raya. Kadang budak-budak ni bukan nak makan kuih raya sangat kan.. kalau dibagi jajan..memang takde yang tak suka.
 
Kali ni nak tukar angin plak. Mak aku dok borong kismis2..kacang-kacang.. kacang tumbuk dalam paket merah tu..untuk cikedis budak-budak time raya nanti.
 
Harga pun not bad.
 
Ni hasil tangkapan kat Mahnaz food. Aku borong sket je. Sebab mak aku dah borong banyak masa awal pose hari tu. yang ni buat tambah-tambah je.. :)
 




 
 
 
 
 
ini alamat Mahnaz Food.
 
No. 8 TP 7/5, Sime UEP Industrial Park, 40400,
Shah Alam, Selangor, Malaysia (Off Jalan Batu Lama, Behind Sekolah Menengah Teknik, Shah Alam, Batu Tiga, Sec 26)

1 comment: