Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Saturday, 23 June 2012

positif




Alhamdulillah.. rezeki dari Allah untuk kami suami isteri.. memang kami berdua plan nak ade anak awal. Allah makbulkan doa kami. tak sampai 2 bulan kawen.. aku dah disahkan mengandung. Semoga kandungan aku ni baik-baik je dan dikurniakan anak yang sihat..amin..

***
semalam buat check up dekat klinik tapi sebab masih baru dan awal, baby tak nampak sangat.. tak pe lah.. yang penting doktor kate baby ok.. :)

tetibe teringat wish besday en.dear last month..beliau wish besday kali ni nak hadiah anak!


masa tu aku mampu gelakkan jek. ye la.. kalau benda..boleh la carik kat mana2.. dah kalau anak? usaha dan doa je la.. 


sekarang..dah pregnant punnn..
nampaknye tahun depan la aku boleh bagi hadiah yang dear idam-idamkan ni.. :)

aku memang eksited..heepii sangat..tak sabar nak tunggu perut membesar dan membulat.. rasa macam comel je kalau ade perut bulat.. *perut bulat ade baby ye yang comel bukan perut bulat boroooi..hehe

itu saje perkongsian untuk hari ni.











 

4 comments:

  1. pikotttttt!! congrats!!!..

    kan..kan..dh tambah 1+1+1..

    ReplyDelete
  2. thanks siela.. eh.. masih 1+1 la...yang +1 lagi tu belum keluar lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. seronoknyaaa! happy for u! syukur rezeki awk awal :)

    ReplyDelete
  4. thanks kikin. nanti turn awak pulak.. :)

    ReplyDelete