Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 12 July 2013

Kos Bersalin di Hospital Kerajaan


Assalam,

Entri ni patutnye kene tulis lepas bersalin hari tu. Tapi ni anak da nak masuk 5 bulan baru terhegeh2 nak hapdete.

Ekceli tengah kemas-kemas meja opis tadi..tetiba ternampak resit hospital. So tak tahu nak simpan kat mana & nak buat kenangan.. tu yang terus nak letak kat sini.

Dulu masa nak bersalin, survey jugak berapa kos kalau bersalin normal. tapi tak jumpa pun. Aku ni kerja swasta..rate tak same dengan mereka yang kerja gomen. rasanya kalau keje gomen ni tak payah bayar kot. 

so nak tengok berapa kos yang aku kene bayar hari tu.. boleh refer gambar kat bawah ni:


Bayaran cagaran hospital
Resit
Murah kan? totalnya semua RM25 jew. ni sebab amik kelas 3 punye wad.

Alhamdulillah..service ok sangat..lagi2 yang kat labor room.

Ok. itu saje untuk hari ni.


Wassalam,

3 comments:

  1. comelnyaa baby ..nama pon cantik..masa bersalin tuu layanan dan service ok x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. layanan masa kat labor room tu memang ok sangat.. serius..next time nak bersalin kat sana lagi..
      1st class punye wad pun tak mahal.. RM50 untuk 1 malam.. :)

      Delete
  2. thanks for the reference.. memang tercari-cari sangat. almaklum la keje swasta.. anak pertama pulak tu.. Tanya mak kita, bapak kita keje gomen, tak sama.. huhuhuhuhu.. btw.. this info really help me..

    ReplyDelete