Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Monday, 10 February 2014

Weekend di Putrajaya

Assalammualaikum,

Ahad. Masa untuk family. Jalan-jalan di sekitar putrajaya. Since zaeem dah pandai jalan.. rasanya elok la bawak dia berjalan-jalan kat dataran putrajaya.

Seronok bukan main.

ramai budak-budak main kat situ. Banyak benda yang boleh dimain. Nak main basikal boleh sewa basikal..nak main skuter punn boleh sewa.. nak main kereta bateri pon hado. ape je tak de..macam-macam ada.. roller blade la, basikal baring pun ade.. ntah ape namanya..tapi kene bersandar dan kayuh..

zaeem tak boleh la naik beskal or skuter or kete sewa tu lagi.. karang beso sikit baru boleh naik. ke sana kitorang main kejar-kejar n main kereta control je. 

main sampai zaeem lepak. ibu punye la eksaited..siap sewa giant bubble lagi sebab tengok ramai sangat orang main bubble kat sana.

ekceli memang ada yang giant bubble punye saiz..tapi aku just sewa yang saiz S jer. Besar jugak la bubble tu.. Sewa pon tak mahal.. RM2 jer. nak refill air sabun tu kene bayar RM1.50. ok la tu kan? 








Benda ni la sewa RM2






No comments:

Post a Comment