Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 12 August 2011

Preparation Wedding

Hye!

Tibe2 teringat yang kurang dari 10 bulan lagi..aku akan kawen!
Tapi satu ape pon tak pikir..
Hari ni gatal tangan tengok dekor hantaran kat internet..
lepas tu terus aku tensen..
ditambah dengan pening2 lalat sebab belom decide nak guna kaler ape untuk hantaran..
padan muke! padan muke!
Argggh! tidakkkkk...

Time macam ni la aku tak suke..
Berdebar2 takut benda yang di plan tak menjadi..
Pelamin? hantaran? Baju nikah? make up? photographer?
semua belum terpikir nak cari apetah lagi untuk di book..

Ok la...taknak cerite lagi..nanti double triple risau..huh
Nak balik dah..
Bye2..



2 comments:

  1. haha xyah nak klik kat comments, dah ade kotak komen,kehkeh...bagus...

    ReplyDelete