Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Wednesday, 7 November 2012

Sale! Sale!


Memandangkan baby checklist dah pun dibuat,
agak berbaloi kalau semua barang yang dihajati dapat dibeli time sale kan?
sape yang tak suke diskaun ye tak?
jimat duit..
ikhsan dari incik google
dapatla carik beberapa expo mungkin yang boleh pegi.
(selagi masih larat..)

Date: 24-25 Nov 2012
Venue: Summit Company, PJ

Date: 30 Nov-2 Dec 2012
Venue: Mid Valley 

susah-susah.. Malaysia Year End Sale pun dah nak start
dari 10 Nov sampai laa 1 Dec 2013..
carik je yang mana-mana shopping complex, kompom ada diskaun..
lokasi paling dihajati. Sogo.
Sabtu ni boleh la berkampung kat sogo.
tangan pun da start gatal.
tak sabar nak shopping..

:P






p.s bukannya larat sangat nak shopping sampai 2 3 jam macam masa dulu-dulu.
kaki dah bengkak. cepat penat pulak tu.
tak larat nak berdiri lama-lama. :(



No comments:

Post a Comment