Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Friday, 7 March 2014

Holiday

Assalammualaikum,

tiktoktiktoktiktok...

Rasa macam lambat sangat masa berlalu. Planning dari tahun lepas lagi nak bercuti dengan family. Actually.. Masa beli tiket tu rasa nak bawak semua.. mama, ayah dan MIL.. tapi last year MIL jatuh sakit dan sekarang masih dalam rawatan.. So trip kali ni takde rezeki la nak bawak MIL jalan-jalan negara orang.


Kalau ikutkan ini trip kedua ke Indonesia selepas trip honeymoon ke bali dulu. Last year.. memang cuti. the whole year tahan nafsu nak berjalan. tapi anak masih kecik.. hold dulu. Tahun ni zaeem da setahun..  dah boleh bawak.. senang sebab makan pun dah makan macam kita-kita.. so InsyaAllah senang la sikit. cuma ragam dia je la kene layan..

Okay.

Tak sabar. Seminggu straight aku cuti.

Jakarta & Bandung... kami datangggggg!


With ♥,

No comments:

Post a Comment