Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

Lilypie - Second Birthday

Thursday, 19 April 2012

Mini Signage from Scrap@perclip

Assalammualaikum..

Alhamdulillah..semua persiapan berjalan lancar.. tinggal lagi seminggu je.. sangat tak sabar nak tunggu minggu depan sebab sekarang ni da start nervous dah.. dapdupdapdup..

ok. masih ingat lagi tak aku menang giveaway hari tu? Kalau tak ingat boleh refer sini -Hooray menang Giveaway  parcel dah pun sampai pagi tadi... seronok sebab cik Farah buat cantikkkk sangat okay!

Meh review hasil kerja tangan dari tuan punya Scrap@perclip..

Abai kan segala sepahan di atas meja.. :p

Close up
 curik gambar dari Scrap@perclip sikit.. :)








Kaler purple memang gojes! lagi gojes sebab ada tangan kretip yang buat! sangat puas hati..

suke suke sukeeeee~


p.s Kawan2 yang nak cik Farah buatkan signage macam ni boleh pegi ke website Scrap@perclip.. bukan signage je cik Farah boleh buat.. macam2 lagi.. semuanya cantik2..

Bagi kawan2 yang datang time majlis nanti.. jangan lupe sign sikit kat GuestBook aku tau!




With ♥
Pikot




1 comment:

  1. Oh dear, tak sangka buat review pasal kita hehe thanks sgt2 ek muahh =)

    ReplyDelete